Èxit de la primera recollida d’aliments pels vaguistes de Panrico


panrico1Un grup de companys/es del sindicat, vam estar el passat dissabte 5 d’abril durant el matí a la Plaça de la Sardana (Barri Riera) de Cornellà amb una paradeta informativa en suport al conflicte de Panrico, davant també d’un supermercat. Es van posar caixes de recollida d’aliments informamant que a Panrico portaven 5 mesos de vaga indefinida, que estan aguantant tot i la traició dels sindicats oficials.
Recordar que és una de les vagues indefinides més llargues a Catalunya, després de la que va mantenir la CNT contra Mercadona a Sant Sadurní d’Anoia durant un any.
La rebuda va ser bona, molts veïns i veïnes es van acostar a donar arròs, llegums, oli, pasta… 3 caixes grosses en total, que aquest dilluns van ser entregades pels companys de la Secció Sindical de CNT a TMB a les companyes en lluita a Santa Perpètua.
Cal destacar que el barri de la Riera de Cornellà, és un barri netament treballador, de classe popular i sense molts recursos, i tot i així la solidaritat arrela entre iguals.
Informem que el pròxim 12 d’abril pel matí, posarem un altre punt de recollida d’aliments per a qui vulgui col-laborar d’alguna manera amb arròs, llegums, llaunes, sucre, oli…
Boicot als productes Panrico!
Fora sindicats oficialistes i grocs que traeixen els treballadors/es!
Més informació: PanricoSomosTodxs
panrico32014-04-05_15-49-36
2014-04-05_15-49-30_12014-04-05_15-49-34

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina