Crònica de la concentració el passat 23 de maig contra Dominos Pizza a Cornellà


El passat 23 de maig, el sindicat de Cornellà vam realitzar un piquet informatiu/ concentració al local de Dominos Pizza de la nostra ciutat, en solidaritat amb el company Emilio acomiadat a la localitat de Vigo de la mateixa empresa, sota una falsa acusació de “robar 35 euros”.  La informació del conflicte la podeu trobar aquí:
dominosDe 21 a 23h, una dotzena de companys/es del sindicat ens vam concentrar davant el local de Dominos Pizza a Cornella (ctra.Esplugues) denunciant la situació del nostre company, s’ha estat amb una pancarta denunciant: “Aquesta empresa explota i acomiada” i s’han repartit octavetes amb la informació del conflicte.
La “gerent” de l’empresa (treballadora salvapàtries que guanya poc més que la resta de treballadores), només arribar va sortir fora de l’establiment, amenaçant-nos a cridar la policia la qual segons ella “os sacará de aquí ahora mismo”. Increïble actitud d’aquesta pilota de l’empresa, encarant-se amb els i les companyes concentrades, arrancant de les mans les octavetes als clients, i inclús intentant espitxar a un company. Aquesta “treballadora” no entenia que no anéssim a Vigo a protestar, així que li vam recordar el que és la solidaritat entre les treballadores, solidaritat i lluita que també li han proporcionat els drets dels quals ella també se’n beneficia.dominos 2
Està clar que va fer mal la nostra visita, un divendres a plena hora de comandes i assistència a l’establiment, amb les seves ofertes especials per a aquell dia. Ofertes a canvi d’explotació i acomiadaments, mentre Dominos Pizza (empresa que a l’estat espanyol pertany al Grupo Zena, propietària per exemple de Burger King, Foster’s Hollywood…) segueix engreixant les seves butxaques.
A l’arribar la policia, evidentment, no va poder fer-nos fora ja que no hi havia cap tipus de motiu, i la fanàtica de l’empresa que es creia propietària va haver d’empassar-se les paraules de ” ¡Estais atacando a mi tienda!
La campanya a nivell estatal va començar ja fa setmanes, demanant la readmissió immediata del company Emilio al seu lloc de treball, perquè no acceptarem les infàmies contra els treballadors i treballadores a les que les empreses ens tenen acostumats, en sectors tant abusius com aquest.
La CNT no permetrà que les agressions a la classe treballadora quedin impunes, perquè la solidaritat és la nostra millor arma.
Readmissió Emilio de Vigo!

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina