Conlicte amb Phone House a Olot


Recentment, el nostre sindicat s’està trobant amb nombrosos casos de conflicte laboral. El darrer, i que des de fa ja un temps intentem de solucionar de bones maneres, afecta a un company afiliat al nostre sindicat i que treballa a l’empresa que regenta Maria Isabel Planella, IRA Speed, franquícia de Phone House a Olot (Av. Sant Jordi, 58, baixos).
Arribats a un punt de que l’esmentada senyora té un comportament del tot inacceptable, la CNT d’Olot ens veiem obligats a denunciar públicamentendarreriments salarials des de començaments d’any, incompliment de les cotitzacions de la seguretat social i finalment acomiadament irregular sense lliurar la liquidació ni els comprovants de les retencions fiscals.
Es especialment indignant els continus enganys a treballador i a clients i la incertesa que provoca ja que la legislació laboral actual deixa en una gran indefensió els treballadors que es veuen en aquesta situació.
Es per això, que instem -un cop més- i de manera pública a Maria Isabel Planella a fer-se càrrec de la mala gestió que està duent en aquest assumpte i que atengui el que se li reclama per part del treballador i afiliat a CNT. En cas contrari, començarem la denúncia a peu de carrer amb tots els mitjans que creguem oportuns al nostre abast i utilitzarem també la via judicial que ja està en marxa.
Volem deixar clar, que apart de dur-se a terme l’acció de denúncia pública a Olot, ens reservem el dret a fer-les extensibles ala resta de franquícies i establiments oficials que Phone House té a la resta de l’estat, doncs la presència de sindicats actius de CNT és de més de 150 a tot l’estat i els sol·licitarem que estenguin la protesta davant dels esmentats establiments si cal.

Entradas populares de este blog

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina