La secció del Taxi de la CNT sol·licita al IMET la creació de llicències “zero”


La proposta de la secció del taxi de la CNT, consisteix en la creació de llicències “zeros” (01,02,03,04, …), les quals  estarien a disposició de tot aquell taxista que hagi patit qualsevol avaria o problema greu al seu vehicle impedint-li treballar.

Llicència “zero” no és altra cosa que crear una alternativa, per a aquell treballador que donat el cas que tingui un problema greu amb el vehicle o la reparació d’ una avaria que es prolongui en el temps,  el treballador pugui disposar d’un cotxe (que tindrà la llicència zero) per poder treballar i fer front a les reparacions, als pagaments o aquest problema greu.
La utilització d’aquestes llicències “zeros”, que estaràn a càrrec de l’ administració,  haurà de ser justificada pel taxista que la sol · liciti.  Quan el taxista faci ús d’ aquestes llicències “zeros”, ell serà el responsable del vehicle. Aquestes llicències “zeros” mai es podrien posar a la venda, ni ser objecte d’especulació, explotació o arrendament,  ni tampoc podran estar a càrrec de taxistes assalariats.
Article original: http://cnt-taxi-bcn.blogspot.com.es/2013/07/la-seccion-del-taxi-de-cnt-solicita-al.html?spref=fb
Segueix l’ actualitat de la secció sindical del Taxi de la CNT de Barcelona al seu blog: http://cnt-taxi-bcn.blogspot.com.es/
…o al FB: Taxis CNT Barcelona
I recorda que tots els dimarts a partir de les 19:30 el sèctor del Taxi es reuneix en assemblea al local del sindicat: Pl. Duc de Medinacelli nº 6 entlo. 1ª.


-Secció sindical del Taxi de la CNT de Barcelona-
-Premsa CNT-AIT Barcelona-

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina