CNT Granollers es solidaritza amb els professionals de la comunicació de la comarca


Divendres passat el sindicat de la CNT Granollers, va estar donant suport als treballadors de la Revista del Vallès i a la resta de professionals del sector de la comunicació. El darrer divendres va ser el primer en no aparèixer la històrica capçalera "La Revista del Vallès", una controvertida publicació que en els darrers anys havia donat un gir editorial diginificant-la i permetent que el conjunt de moviments socials de Granollers i Comarca tinguessin cabuda.
L'Associació de Professionals de la Comunicació del Vallès Oriental, van voler mostrar el seu rebuig per aquest fet que deixa als redactors al carrer i pendents de cobrar salaris i indemnitzacions, alhora que protestaven per la precarització general del seu sector.
Des del sindicat CNT vam voler fer-lis costat, oferint-lis el nostre suport i ajuda i la nostra presència a l'acte. Saludem l'èxit de la convocatòria i animem als organitzadors a seguir amb les mobilitzacions, ja avisem que seguirem estant allà on faci falta un cop de mà.
Us deixem algunes fotografies cedides per Oriol S. a qui donem les gràcies per la col·laboració.

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina