Crónica concentració contra Mercadona i Ginos


El dissabte 13 de juliol la CNT-AIT de Cornella ens vam concentrar al centre comercial Splau de Cornellà, un de tants dels que tenim a la ciutat, i de dubtosa transparència com ja estem acostumades.
Ens vam concentrar en solidaritat amb el conflicte al restaurant GINOS, on la secció sindical de CNT Barcelona té conflicte, denunciant la repressió sindical d’aquesta empresa i les seves pràctiques abusives, secundant la campanya de Boikot a Ginos iniciada per les companyes de Barcelona. D’ altra banda la concentració també es solidaritzava amb les companyes de Mercadona (empresa que també té local al Centre Comercial SPLAU i amb la que ja estem familiaritzats dels atropellaments laborals que cometen) de CNT a la Rioja, a la localitat d’Haro, acomiadades amb falses acusacions de robatori, cosa que no tirarà endavant perquè la CNT mai es rendeix.
Vam assistir una trentena de companys, amb el suport de CNT El Prat i de la CNT de Barcelona, repartint octavetes informatives dels conflictes a la gent que omplia el centre comercial aquell solejat dissabte ja des de les 13h. També es va aprofitar per repartir premsa confederal com el diari Solidaridad Obrera, així com per llegir per la megafonia el resum dels conflictes (a Ginos els hi encanta que expliquem les guarrades que fan).
Durant la concentració va fer presència la seguretat del centre així com la seva gerent, als que els hi vam recordar que ja podien dir missa, que allà seguiriem, ja podien trucar als seus amics Mossos d’Esquadra, que poc van tardar en arribar, mostrant la seva eficàcia en presentar-se davant nosaltres amb actitud xulesca, aquells del mateix cos que van treient ulls a les manifestacions i que nomes defensen a la èlit política i empresarial que ens ha portat a aquesta situació. Però ja s’ho faran. El poble apunta, i no perdona.
Vam finalitzar la concentració recollint les pancartes i recordant que allò no era més que una mostra de soldaritat que no acabava aquell dia, sino que s‘exten arreu del territori, amb el suport de tota la CNT.
QUE NO ELS HI SURTI GRATUÏT TOT EL MAL QUE ESTAN FENT.
AMB LA CLASSE TREBALLADORA NO S’HI JUGA.
SI ENS TOQUEN A UN, ENS TOQUEN A TOTES

Entradas populares de este blog

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina