18 de Juliol: Assemblea per construir la PAH a Esplugues amb la presència d'Ada Colau

                                   
      VEÏNS I VEÏNES                               
       Davant les greus injustícies que els polítics i banquers continuen exercint contra la classe treballadora i tota la ciutadania en general, vulnerant un dels drets fonamentals recollit a la Constitució Espanyola, com és el dret a la vivenda, un grup de persones hem decidit crear la plataforma d’afectats per la hipoteca d’Esplugues.

Les dramàtiques situacions que viuen milers de persones, entre elles gent gran i menors, provocada per la cobdícia dels sistema financer i la complicitat del govern, està tenint una resposta directa per part del poble i nosaltres volem forma part d’aquesta resposta.

Aquesta situació, anomenada crisis, que en realitat es una estafa a tota la ciutadania, també pretén desmantellar el sistema dels serveis públics i l’estat del benestar creant una societat desigual, la dels rics i la dels pobres.

Volem una societat que rescati a les persones. Rebutgem una societat que rescata els bancs (40.000 milions d’Euros) amb diners públics.

Us animem a sumar lluites i a continuar demostrant que SI ES POTtal i com ha quedat palès durant aquests quatre anys del moviment de la PAH.

Quedeu invitats a l’acte de presentació de la PAH d’Esplugues que es farà als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas C/ Àngel Gimerà, 38 el dia 18 de juliol a les 19 hores, amb la participació de ADA COLAU


Entradas populares de este blog

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina