El Racc vol aplicar un ERO a 194 Treballadors i Treballadores


E-mail Imprimir PDF
El Racc te PREVIST aplicar un ERO que afecta AMB L'acomiadament a 13 Treballadors / és d'Acaservi, gestora de L'atenció a la carretera, ia 194 a Tot el Grup, el 13% del total de la plantilla.
 
El modèlic Club de L'Automòbil Racc que s 'enorgulleix a la Seva web de ser "l' Organització líder en l 'ambit de la mobilitat" és a punt d'aplicar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) a la Seva plantilla. El Resultat PREVIST és l 'aniquilació de 194 Llocs de feina. AQUESTA empresa, que considera que "les persones són el més Important" sembla ser que no s'aplica aquest criteris esta Quan és tracta dels Treballadors i Treballadores.
El que sí que és cert és que el RACC ha Estat una empresa pionera a aplicar la Màniga ampla de la darrera reforma laboral en no Poques ocasions. I en AQUESTA línia, ara no li tremola el pols a l''hora de Carregar-es Llocs de feina. Llocs de feina dels que Pot dependre la subsistència Tant l'Treballador o Treballadora, com de persones al Seu Càrrec.
El Racc al · legals Motius Econòmics que fan necessària l 'Aplicació de L'ERO. Aquests Motius no és concretin en pèrdues, sinó en uns beneficis inferiors ALS previstos. És a dir, el RACC vol mantenir el nivell de beneficis, i per a aixó, Dins el marc Econòmic actual, ha de prescindir d'uns quants / es Treballadors / és. Mentre DIU no poder mantenir Treballadors / és propis, Manté subcontratades empreses com Konecta, de telemàrqueting.

A Acaservi, l 'empresa que gestiona els trucades d'atenció a la carretera, l' ERO és concreta en 13 Treballadors / és acomiadats / ades. AQUESTA empresa és de Numérica deficitària, Donat que la Seva activitat no pot de cap manera generar beneficis. Aixo, no cal dir-ho, ha de ser assolit AMB L'activitat d'Altres Departaments del Grup, però mai AQUESTA Numérica deficitària Pot perjudicar Els Treballadors i Treballadores havent d'assolir aquests i aquestes el "buit" que suposa AQUESTA activitat.
Tant l 'empresa com el medi social posaran ara al' abast dels Treballadors / és l 'ampli Ventall del derrotisme i la veneració del sacrifici col · lectiu: "no és Pot fertilit res, els coses són aixi, ara Tot SERVEI DE RECURSOS HUMANS val , ENS HEM de sacrificar todos 01:00 mica ... "Ara no toca agafar-se a AIXÒ. Ni tampoc toca ara empassar-se'ls bondats i Els discursos paternalistes que l 'empresa ENS volgui colar. Tot AIXÒ ja hi ha prou disposats / ades a fertilit-ho Dins el Comitè d'Empresa del Racc que, un cop més, ha tornat a deixar Sols i sols Els Treballadors i Treballadores ia fermentació Seu el discurs de l 'empresa. El que toca ara és lluitar Pels Nostres Llocs de feina, que hauràn de ser Els dels Nostres Fills i filles, Sempre que no permetem que desapareguin.

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

¿Un policía infiltrado en el movimiento 15M para provocar actos violentos?

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA