Acord final sobre l'ERO temporal a l'enllumenat Públic de Granollers


E-mail Imprimir PDF

IMESAPI i Treballadors arribin a un acordar que posa fi al Conflicte

L'impacte de l'ERO és absorbit solidàriament per tota la plantilla. CNT i CGT arribin a un acordar Amb la direcció d'IMESAPI sobre l'Aplicació de l'ERO temporal al centre de Treball de Granollers, Posant punt i final a un Conflicte que va suposar una vaga indefinida de 36 dies al Servei de Manteniment d 'enllumenat public de Granollers i les Franqueses, i al Manteniment dels Equipaments municipals.

Va caldre més d'un mes de vaga indefinida per a què empresa i Treballadors assolissin la setmana passada 1 preacord que permetés posar fi al Conflicte. Un Conflicte que va suposar 1 dotzena d'Manifestacions i protestis, Amb el suport solidaritat dels Veïns i Veïnes de la comarca del Vallès
Oriental.

Avui ha arribat l'acordar definitiu que clou el litigi. Les seccions Sindicals de CNT i CGT i la direcció de l'empresa assoleixen 1 acordar sobre l'Aplicació al centre de Treball de Granollers de l'ERO temporal Signat a Madrid. La mesura recaptació a la rotacions de tota la plantilla en aquest ERO, de manera que cada setmana rotarà l'ERO 1 Treballador Durant 19 setmanes.
Aixi, la mesura suposa que l'impacte de l'ERO recaptació solidàriament sobre el Conjunt de la plantilla que rotarà en la Seva totalitat excepte 2 Treballadors que per Motius Objectius no podien entrar a la rotacions.

En opinió dels Sindicats, "és un bon acordar doncs no suposa enviar a cap a l'atur Tant de temps com és pretenia en un Principi".

Els Treballadors iniciessin la rotacions a l'ERO dilluns 21 de gener i acabarà el 31 de maig.

# # #
Agència Confederal de Granollers, CNT - AIT
Per a més informació:
Secció Sindical de CNT a IMESAPI: Genís Ferrero, 622.560.814
Comitè de Vaga: Toni Soler, 607.398 90

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina