CNT-CATALUNYA DENUNCIA LA PERSECUCIÓ I ASSATJAMENT DELS SEUS AFILIATS



Els Mossos d'Esquadra detenen sistemàticament els nostres membres amb finalitats dissuassives

El company Sergi, d'activitats diverses de CNT-Catalunya, ha estat detingut avui  per pressumptes fets que l'acusen en relació a la manifestació de la vaga general. El cas del Sergi és un més dels que darrerament estan succeïnt a CNT, fins i tot a CGT, amb la doble finalitat de: reprimir la participació en actes reivindicatius -amb intenció repressora- i amb una altra purament crematística que és la recaptació de diners en tràmits judicials i en fiances per a evitar presó.

Aquesta actitut de persecució i detenció indiscriminada es vé donant a terme d'ençà que els Mossos d'Esquadra duen càmeres de vídeo per filmar els assistents a les manifestacions. El procediment és copsar la participació de persones deteminades en diversos actes i, sobre cinta digital, informar-ne i sol.licitar la detenció.

Des de CNT-CATALUNYA denunciem davant la opinió pública aquests fets que coarten la llibertat de sindicació, de manifestació i d'expressió, els quals atempten no sols els nostre concepte de llibertat de la persona, també als fonaments constitucionals en que diu basar-se el propi Estat que procedeix als seguiments i a la detenció.

Per finalitzar aquesta intenció repressora per part del sistema, CNT-Catalunya demana solidaritat envers els companys encausats i detinguts per motius ideològics.

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina