Recopilatori de la repressió l'1 de maig [Videos i imatges]


Ahir, 1 de maig, la gent a surtir al carrer per conmemorar tota la gent assassinada i morta com a conseqüència de les lluites de treballadors/es aquests anys enrera.
La policia va tornar a funcionar de forma cada vegada més violenta i vil. Grups d'encaputxats amb porres extensibles identificats amb brazalets que posava "policia" van actuar contra la llibertat de manifestació, contra la llibertat de les persones que volen fer front a totes les retallades socials i laborals que estem patint, tant com fer una denúnca a que el capitalisme és el sistema econòmic més perjudicial que mai no havia existit.
A continuació posem un seguit d'imatges on es pot veure una part de la violència de l'actuació policial
 Fotos a NacióDigital
Fotos i informació a IMC Bcn 1 i 2




he aki los mossoflautes,keremos saber donde compra interior las sudaderas tan guapas ke llevan....



Felicitats a totes les companyes! De les manifestacions anticapitalistes més grans vistes en els últims anys a Barcelona. Segons La Directa, 22.000 persones.

A l'inici de la manifestació, 3 persones han sigutt detingudes, una d'elles de CNT Cornellà. Han estat traslladades a la comisaria de les Corts, d'on han set alliberades amb carrecs lleus.

La manifestació ha estat marcada per un tó combatiu i desafiant constanment la presència de secretes i antidisturbis dels Mossos.

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina