The Phone House es compromet a realitzar algunes de les millores que reclamen els treballadors/es


L’empresa ha enviat un correu als treballadors/es informant que realitzaria els següents canvis de cara el 2015, entre els canvis s’inclou:
-Vestimenta: L’empresa proporcionarà una camisa/polo i llibertat en l’ús de pantalons o faldilles.
-Calendari laboral: Proporcionar treballadors/es un calendari labora.
-Dies de vacances: L’empresa donarà dos dies més de vacances, a causa de la fusió amb el grup Dixons, per tal d’unificar els anys fiscals.
Desde CNT-Sabadell valorem positivament aquest compromís de l’empresa. La vestimenta i un calendari laboral eren reivindicacions dels treballadors/es de les seccions de CNT a The Phone House. Tot i això encara queden molts altres aspectes a millorar: Compliment de l’horari laboral, la fi dels canvis mensuals de les condicions de treball variables, la supressió de la categoría d’ajudant de dependenta (en tant que realitzen funcions de dependenta), deixar de realitzar els ingresos de l’empresa fora de l’horari laboral.
Desde CNT-Sabadell vetllarem perquè l’empresa compleixi els seus compromisos Les seccions de CNT a The Phone House es van constituïr a Madrid i Iruña, posteriorment a Manresa i les últimes seccions s’han constituït a Terrassa i Barberà (CNT-Sabadell). En aquests mesos alguns sindicats de la CNT han realitzat piquets i accions de protesta a diferents localitats de l’estat, per tal que l’empresa es sentés a negociar les reclamacions dels treballadors/es. Si s’han constituït diverses seccions de la CNT i s’han realitzat aquestes protestes, és perquè els treballadors/es tenen un problema real, no perquè els hi agradi fer piquets. Li recordem a l’empresa que estem oberts al diàleg per tal de solucionar les diferents problemàtiques que encara queden pendents.
CNT-Sabadell
bilbondo_thephonehouse

Entradas populares de este blog

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina