Piquet informatiu a Cornellà per la readmissió de dues companyes acomiadades a Mercadona.


mercadona 28La CNT-AIT de Cornellà i comarca es va tornar a concentrar a les portes del supermercat davant un altre atropellament contra les treballadores, en aquest cas dos acomiadades a Comarruga (Tarragona).
El passat dissabte 28 de gener, una desena de companys/es vam realitzar una concentració al nou Mercadona de Cornellà a l’Av. Sant Ildelfons per demanar la readmissió de dues companyes acomiadades al centre de Comarruga. Les mostres de solidaritat s’han mostrat també a altres punts de l’Estat.
Durant prop de dues hores, es va estar informant sobre el conflicte i denunciant les pràctiques d’aquesta empresa propietària del Sr. Roig, un dels elements més representatius de l’empresariat espanyol, pioner en atemptats contra la llibertat sindical i la dignitat de la classe treballadora. Es van repartir més de 600 octavetes entre clients i veins, deixant de comprar alguns/es d’ells/es. Cada cop son més les persones que van coneixent les pràctiques criminals de Mercadona i del Sr. Roig. Tenim clar que en una situació de poca conciencia de clase, el boicot és quelcom difícil, però sens dubte atacar la imatge d’empresa modèlica els hi fa molt de mal, només s’ha de veure el dineral que es deixen en premsa escrita i televisió per fer-se auto-bombo.
La CNT-AIT no deixarem passar les agressions de Mercadona cap a les nostres companyes, perquè amb la nostra dignitat no es juga! Només si ens organitzem podem fer front en tots els àmbits de la vida.
Readmissió acomiadades a Comarruga!
La solidaritat és la nostra millor arma!
merca28

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina