Conflicte amb L'Olivar d'en Norat / Srs. Espelt


Una companya del sindicat va estar treballant des del 2010 al restaurant <<L¡olivar d'en Norat>> i altres negocis de la mateixa familia, al poble empordanès de Pau, veí de Vilajuïa. Va estar treballant quasi tres anys seguits 6 dies a la setmana i sense vacances, i la Patronal va aprofitar la situació d'indefensió de la treballadora per prometer-li indefinidament la regularització de la situació, però va acabar rebent una mitjana de 100 euros mensuals.
CNT-AIT ha iniciat un conflicte sindical contra el restaurant i empreses relacionades, denunciant una situació de semi-esclavatge, i amb l'objectiu d'aconseguir els 49.227,57 euros que li corresponen a la treballadora, que va deixar de confiar en la Patronal.
Dimarts 29 d'octubre del 2013 un piquet va començar acudint al restaurant en horari d'obertura, on va haver oportunitat de tenir una primera conversa entre la mestressa i els sindicalistes, però la primera va seguir sense reconèixer cap relació laboral amb la treballadora, com si fos una indigent a qui donaven de menjar.
Seguidament es van repartir fulletons al centre del poble, mentre la preocupació de la Patrona la va a portar a seguir els sindicalistes pels diferents carrers, i intentar evitar que es parés malament d'ella o la seva família.
Sense cap incident, aquest primer piquet va marxar.
Comunicat de Premsa des de Figueres a 1 de Novembre del 2013.

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina