El col·lectiu editor de la Directa llança un nou repte per continuar el seu procés de transformació


31.800€ per transformar-nos MÉS!
El col·lectiu editor de la Directa llança un nou repte per continuar el seu procés de transformació.
Un total de 612 mecenes han aportat 24.440€, superant la xifra inicial de 22.000 en només 15 dies de campanya. El col·lectiu editor de la Directa llança ara un nou repte per tal de superar els 31.800€ , amb l'objectiu de dotar-se d'un fons destinat a tasques d'investigació, millorar la seguretat de la xarxa informàtica, augmentar els recursos destinats en difusió i fer créixer la presència del setmanari a les biblioteques públiques d'arreu dels Països Catalans.
MÉS EINES D'INVESTIGACIÓ
Molt sovint, per estirar el fil dels temes que tractem a la Directa és necessari obtenir informació sobre empreses i empresaris. Determinar la propietat de les companyies s'ha convertit en una feina cada vegada més complicada però existeixen un seguit de bases de dades i eines (registre mercantil, registre de la propietat, Einforma, Nexislexis, EBR, etc) que, moltes vegades, no podem utilitzar com caldria per manca de recursos econòmics.
Quantitat sol·licitada: 3.000€
MÉS SEGURETAT A LA XARXA
Amb l'objectiu de millorar la seguretat informàtica, es crearà una xarxa segura virtual (VPN) a la redacció del setmanari i un sistema de backup xifrat. La partida inclou el disseny, el maquinari, la implementació i la formació necessària.
Quantitat sol·licitada: 3.800 €
MÉS DIFUSIÓ
Per fer créixer la presència i implantació territorial de la Directa, volem ampliar els recursos econòmics destinats a la difusió. Els diners que aconseguim aniran destinats a cobrir despeses derivades de desplaçaments, elaboració de material de difusió i marxandatge.
Quantitat sol·licitada: 3.000
En cas que es superi la xifra de 31.800€, es destinaran la resta de diners a l'enviament, durant un any, de l'edició en paper a biblioteques de la xarxa pública d'arreu dels Països Catalans. El nombre de biblioteques dependrà de la a quantitat de diners obtinguda i el criteri per escollir quines, serà el de diversificar i arribar a territoris on fins ara, la Directa no hi té presència.


Per més informació:
Contacte:Blai Lindström
telèfon: 661493117

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina