Crònica de la xerrada sobre la situació actual de la vivenda Blanes



E-mailImprimirPDF
El passat dissabte 23 de febrer al local de l’Associació Ginkgo Biloba del C/ Horta d'en Creus nº 15 de Blanes, una associació que esta en contra de la tortura animal i la seva utilització per a l'alimentació humana, es va organitzar una xerrada conjunta amb el nostre Sindicat.
Aquesta xerrada va ser molt interessant i la va a portar a terme l’advocat David Querol del Col·legi d’Advocats de Mataró i que col·labora en l’assessorament laboral, jurídic i d’estrangeria amb la CNT de Pineda de Mar, comarques del Maresme i La Selva els divendres a Can Comas a Pineda de Mar.
La xerrada va ser presentada per una companya d’aquesta associació i va tractar sobre el dret a la vivenda, l’ocupació i la lluita per un lloguer social. Es va passar un Power Point sobre la legislació i la problemàtica que envolta aquests temes.
El debat posterior a la xerrada va ser molt participatiu per part dels i de les assistents que van mostrar la preocupació que hi ha a la nostra societat sobre aquest tema i la situació d’angoixa que pateixen les persones que són desnonades de les seves cases a Blanes i que desprès necessiten l’accés a una vivenda digna i en condicions.

Entradas populares de este blog

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina