Noves irregularitats en les contractacions a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola


E-mail Imprimir PDF
El dia 26 de juny es va celebrar el judici al Jutjat nº10 del Contenciós Administratiu de Barcelona contra l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, per irregularitats a les borses de treball. 'Advocada que va defensar a l'Ajuntament va admetre davant de la jutgessa que el contracte de la persona que avui s'encarrega de la neteja a la guarderia municipal Les Dentetes va ser “incorrecte”. La companya va acumular contractes d'obra i servei que ha provocat que davant d'una impugnació del contracte, del tot irregular, la companya podria aconseguir el reconeixement de la interinitat de forma indefinida.

Es demostra per enèsima vegada les constants irregularitats en les contractacions a l'Ajuntament, després de diversos casos d'acomiadaments fraudulents per part de l'Ajuntament.
El Sindicat està avaluant possibles noves accions jurídiques aquesta vegada contra l'Alcalde Albert Miralda directament.

El dia 26 de juny es va celebrar judici al Jutjat nº10 del Contenciós Administratiu de Barcelona per la denuncia que va interposar el Sindicat CNT-AIT envers l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola per irregularitats a les borses de treball. Sorprenentment l'advocada que va defensar a l'Ajuntament va admetre que la persona que actualment es fa càrrec del servei de neteja a la guarderia municipal Les Dentetes havia acumulat diferents contractes d'obra i servei tot i provenir d'una empresa privada. Actualment davant d'una impugnació de contracte la companya hauria d'estar considerada interina de forma indefinida. El servei va ser recuperat de la empresa privada per l'Ajuntament, admetent de pas també, que el servei és més eficient i econòmic pel poble estant en mans públiques.
Durant els últims anys s'ha demostrat als jutjats diverses irregularitats en les contractacions per part del govern d'Albert Miralda a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, que encara serien més si altres companys haguessin decidit denunciar. Recentment l'Ajuntament ja va haver de fer front a una indemnització de 4500 euros al Delegat de la Secció Sindical de CNT-AIT a l'Ajuntament per acomiadament improcedent, que podia haver acabat d'una altra manera, ja que el Delegat de la Secció Sindical tenia un contracte en frau de llei, al igual que altres contractes fets per l'Ajuntament, justament com va admetre l'advocada davant de la jutgessa del Contenciós Administratiu de Barcelona. Si mirem més enrere veiem com hi han hagut acusacions per mobbing i altres indemnitzacions a vegades per acords abans de judici que van arribar als 24000 euros.
Així doncs veiem com a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola s'estan fent encara, tot i el succeït tant fa anys com recentment, contractes fraudulents. Està encara per arribar altres judicis contra l'Ajuntament per deutes d'hores extres no reflexades a les nòmines des de 2010.
Davant les constants irregularitats que s'estan demostrant davant dels jutjats, el Sindicat es reserva possibles accions jurídiques i sindicals de denúncia pública davant el despotisme desplegat pel govern d'Albert Miralda a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola que a la vegada que vulnera els drets dels treballadors i treballadores llença diners públics sense cap mena de control.

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina