Cap a una Assemblea d'Aturats de Granollers


Des del sindicat de CNT Granollers i Comarca, de l'AAVV de Tres Torres i membres de la PAH de Granollers, donem suport a la iniciativa que us presentem a continuació per a organitzar una Assemblea d'Aturats de Granollers.
Aturats, però no quiets!
Per una Assemblea d'Aturats de Granollers
Un grup de treballadors en situació d'atur i activistes dels moviments socials de Granollers estem impulsant una Assemblea d'Aturats de Granollers, amb l'objectiu d'organitzar-nos els treballadors i treballadores víctimes d'aquest atur estructural que pateix la nostra societat.
Què és una Assemblea d'aturats?
Una eina per auto-organitzar-nos els aturats per a millorar la nostra situació social i, alhora, per a aconseguir un lloc de treball.
Pensem que la resposta a l'atur no vindrà de la mà de les actuals institucions públiques que només gestionen l'actual situació, i per això cal que per mitjà de la solidaritat i l'ajuda mútua els afectats per l'atur ens posem en marxa per a canviar-ho.
Per això, pot ser membre de l'Assemblea d'Aturats qualsevol persona en situació d'atur, al marge del sexe, edat, país d'origen o ideologia.
Som una assemblea independent de l'Ajuntament, partits polítics, sindicats, organitzacions religioses, etc.
Creiem en la independència econòmica i no volem rebre subvencions.
Apostem per un funcionament horitzontal i autogestionat, assembleari.
Quins objectius tenim?
Les principals línies de treball a seguir que proposem son les següents:
  1. Organització per a millorar la situació social dels aturats i aturades de Granollers
  2. Informació sobre els diferents subsidis
  3. Organització per a la col·locació: boicot a les empreses que tenen hores extra estructurals fins que contractin a treballadors en atur, control de les borses de treball per a les contrates de l'Ajuntament, auto-ocupació per mitjà de les cooperatives, etc.
  4. Organitzar-nos per solucionar els problemes de l'habitatge derivats de l'atur: tall de subministraments, lloguers...
Organitza't amb nosaltres!
Company, companya, si estàs fart que les institucions només et donin llargues i “palmadetes” a l'esquena, quan no directament et discriminen per estar sense feina no ho dubtis: organitza't amb l'Assemblea d'Aturats de Granollers.
Et convoquem el proper divendres 4 d'octubre a les 11:00 hores als locals del sindicat CNT (C/ Emili Botey núm. 14 de Granollers), a una assemblea per a constituir definitivament l'Assemblea d'Aturats de Granollers i començar a organitzar-nos per a millorar la nostra situació.

Aturats però no quiets!
Que l'atur no t'aturi!

“Cap a una Assemblea d'Aturats de Granollers”

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina