La Plataforma Stop Pujades convoca una vaga d'usuàries del transport públic pel 29 de gener

https://www.facebook.com/events/1398840187035826/?fref=ts


 
QUIQUE BADIA / @QBADIAMASONI 24/01/2014

Gener calent pel que fa a la lluita contra la pujada tarifària al transport públic metropolità. Fins a cinc jornades de mobilitzacionss'han convocat arreu de l'àrea metropolitana entre finals de desembre i principis d'aquest mes. Aquesta ha estat una mobilització que ha anat intensificant les seves accions: en aquest sentit, el 16 de gener la protesta va arribar a paralitzar la circulació de rodalies i metro durant més de mitja hora pels bloquejos del mecanisme de tancada de les portes dels vagons que van dur a terme les manifestants. L'última protesta, el dimecres 22 de gener, es va convocar, de forma simultània, a més de 25 parades de metro i estacions de rodalies.
Per al proper dimecres dia 29 de gener, la Plataforma Stop Pujades, la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) i el col·lectiu per a la Promoció del Transport Públic convoquen una vaga per demanar a les usuàries que no utilitzin ni metro ni tren entre les 20h i 20.30h.
Una lluita que s'estén
Fonts de la plataforma contra les pujades del preu del bitllet del transport públic asseguren que la lluita contra l'increment tarifari s'està estenent molt més enllà de l'àrea metropolitana. De fet, de la mobilització del 22 de gener ja en van participar dues localitats, Martorell i Premià de Mar. Les mateixes fonts expliquen que, properament, d'altres col·lectius de ciutats de comarques adjacents al Barcelonès faran pública la seva adhesió a les mobilitzacions convocades contra l'increment.
-- 
SINDICAT D'OFICIS VARIS DE CORNELLÀ DE LL. I COMARCA
C/ Florida,nº40.Local 2A – Telèfon/Fax:93 375 58 53 
webs: cornella.cnt.es,css-cntkny.blogspot.com 
emails: cntcornella@cnt.es

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina