Protesta del Taxi a l'IMET per unes tarifes dignes i sense retallades


El passat dijous 18 d'octubre, es van concentrar a l'IMET (Institut Metropolità del Taxi) un gran número de taxistes, degut als rumors de retallades en les noves tarifes del taxi de 2014. Uns rumors que sorgeixen de la "Taula tècnica del taxi", que ofeguen encara més al sector del taxi.
Baixada de tardifes? Retirada de tots els suplements? Un nou model de taxi? Aquestes són algunes de les preguntes que molts companys i companyes es van fer a les portes del IMET, davant d'una administració que va imposant any darrera any algunes tarifes indignes que ens ofeguen més direcció a la misèria.

La desconfiança i el malestar es van poder sentir i escoltar a les portes del IMET, cap a una despòtica "Taula Tècnica del Taxi". Protestes contra els "floteros", contra la situació d'explotació que pateix el taxi, queixes per la pèrdua del suplement de les maletes (eliminat en les tarifes de l'any passat). Poc a poc, "els taxistes van perdent els drets, en favor d'unes flotes i empreses del taxi que sempre volen més, que només busquen la màxima rentabilitat a costa del patiment del taxista", en paraules d'un company concentrat.


La concentració es va mantenir tot el matí a les portes del IMET, on es van fer assemblees i qualsevol taxista podia recollir el micro i expressar la seva opinió.
Pots llegir la crònica + fotografies de l'acte, al blog de la secció del taxi de CNT Barcelona: http://cnt-taxi-bcn.blogspot.com.es/2013/10/protesta-del-taxi-en-el-imet-por-unas.html?spref=fb
-Sección de ramo del taxi de la CNT-AIT de Barcelona-

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina