Defensem el bloc de Salt


MANIFEST CONTRA EL DESNONAMENT DEL BLOC DE SALT DE L'OBRA SOCIAL DE LA PAH I PEL DRET A UN HABITATGE DIGNE:

El passat 22 de març, fa mes de 4 mesos, un grup de persones castigades per la crisi, menystingudes per les institucions, estafades pels bancs, treballadores desnonades de les seves llars i persones solidàries vam decidir dir prou, vam fer pública la ocupació d'un bloc de pisos a Salt i el vam convertir en una LLAR i en un símbol de LLUITA. De seguida, el projecte va engrescar a desenes de persones, al mateix temps que enfurismava als poders econòmics i polítics que en van declarar una guerra oberta. Contra les multes, les tallades d’aigua, l’assetjament policial i el desemparament de les administracions central (PP), autonòmica (CiU) i local (CiU), vam interposar la desobediència civil i la solidaritat.
En poc temps, vam rebre el suport dels veïns, dels col·lectius socials, partits polítics, sindicats, entitats, associacions i dels ciutadans en general. Un recolzament de tota mena: comunicats escrits; suport presencial; suport econòmic; suministrament de menjar, roba, mobles, electrodomèstics, mà d’obra; regals de milers de somriures de complicitat, de solidaritat i d'estimació!!!! I, en general, tota mena de col·laboracions, han fet que el bloc, buit en un principi, ara sigui un viver d’esperança i il·lusions i sobretot una opció positiva per a la moltes persones afectades per la manca de DRET A L'HABITATGE.
No hem alliberat un bloc... hem alliberat vides... hem alliberat idees i hem demostrat que SÍ QUE ES POT, que es pot perdre la por i que existeixen alternatives reals al model imperant que ens està portant a la misèria i a la desesperació.

Al bloc de Salt també tenim un hort que és un exemple de cooperativisme i d’autogestió. Hem après a treballar i a mimar la terra per fer créixer cultius i per poder autoabastir-nos i donar una solució digna a la manca d'aliments de les persones que hi viuen. 

La nostra manera de conviure, comunitàriament, ens ha regalat tot un bagatge d’experiències de creixement absolutament reals i que obren camí per a la nostra transformació personal i de la societat.
Ara, tot plegat, es pretén tombar per una decisió política: l’Audiència Provincial ha decretat el desnonament de les quinze famílies que hi viuen que es poden veure, ens podem veure... desemparades i al carrer. Dins del bloc ara hi ha 19 infants i 25 adultes, entre elles una dona embarassada. No volen desnonar un bloc... volen destrossar un exemple per a les persones d'arreu que poden veure en aquesta realitat una alternativa al sistema que els ha donat l’esquena. 

Ara, més que mai, és necessària la solidaritat i el suport de tothom. La vostra presència és imprescindible per evitar el desmantellament de l’esperança que suposa l'Obra Social de la PAH i en concret el bloc de Salt.
Des d’aquí volem fer una crida a tothom: apropa't a la PAH-Girona, planta cara al sistema i digues prou a la indignitat!!!!!

Som la gent de la PAH... del bloc de Salt de l'Obra Social, el nostre bloc, el vostre bloc!!!!!!
Us necessitem i us encoratgem a participar-hi activament!!!!!

Si voleu col·laborar en la defensa de l'Obra Social de la PAH esteu convidats i convidades cada divendres a les Assemblees de la PAH-Girona: C/ Santa Eugènia 146 de Girona. Horari d'estiu: 17:30 a 20h.

LES PERSONES JUNTES PODEM!!!!

NO SOM DELINQÜENTS, SOM VÍCTIMES.
NO ÉS UN DESNONAMENT, ÉS UN CRIM.
DEFENSAREN JUNTES EL BLOC DE SALT!!!!

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina