[Premià de Mar] Campanya en el sector de la Intervenció Social


El sindicat de CNT de Premià de Mar inicia una campanya en el sector de la Intervenció social.
Des del sindicat, ens comuniquen que degut al número de consultes laborals de treballadors/es d'aquest sector, s'iniciarà una campanya d'informació laboral i sindical per a tots/es els treballadors/es que vulguin conèixer els seus drets i el que és més important, la defensa d'aquests i del lloc de treball.
Primer de tot volen donar a conèixer les causes que poden protegir i blindar davant d'un acomiadament i que fer en cas de que es produeixi, per a posteriorment, sempre que els treballadors/es del sector ho creguin oportú, profunditzar en els drets que deben gaudir els treballadors/es de la intervenció social, a través dels respectius convenis col.lectius i del propi Estatut dels Treballadors/es.
Aquest sector és molt ampli, i va des de treballadors/es del servei d'atenció al domicili, com al personal de les escoles especials, residències de la 3era edat, passant per treballadors/es dels serveis socials de l'Administració o assalariats d'ONG's i fundacions assistencials, entre altres.
Si estas interessat en rebre aquesta informació, pots possar-te en contacte amb el Sindicat de CNT de Premià a través de:
correu electrònic: premia@cnt-ait.es
telèfon: 93 752 28 23
o la seu local de CNT-AIT Premià 
Carrer del Pilar nº 50, Local.


Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina