89760 GRÀCIES!


Reproduïm el text del CSOA Can Vies, donant les gràcies pels diners aconseguits per a la reconstrucció del Centre Social i per les despeses a causa de la repressió:
Malgrat l’objectiu que ens vam marcar va ser assolit fa gairebé una setmana, avui ja podem celebrar definitivament que hem aconseguit l’objectiu #RefemCanVies! 89760 euros que ens permetran aixecar de nou Can Vies i ajudar i donar aixopluc a les persones represaliades durant l’#EfecteCanVies, així com empendre accions contra la brutalitat policial exercida durant aquella setmana.
Són molts els grups, artistes, centres socials, cooperatives, ateneus, bars, tavernes, casals, persones a títol individual… Que ens han regalat la seva solidaritat perquè poguéssiu tenir unes recompenses genials i especials, però també les 2265 mecenes que heu aportat el vostre granet de sorra.
Gràcies a totes vosaltres hem aconseguit no només aconseguir l’objectiu marcat, sinó superar-lo en 19760 euros. Amb aquests diners de més podrem somiar encara més i donar un suport més gran, però també ens permetrà cobrir les despeses de les recompenses, tant de realització (samarretes, banderoles, bosses, etc.) com d’enviament.
Primerament com que totes les recompenses inclouen el vostre nom al mur, us enviarem un formulari on ens podreu dir quin nom hi voldreu posar. Per poder acotar una mica i perquè tothom tingui el mateix espai, hem acordat acotar els noms a 15 caràcters amb espais. Esperem que ho entengueu i si hi ha molt problema, en podem parlar! ;)
Posteriorment, rebreu un altre tipus de formulari en funció de la recompensa que hagueu triat per tal de concretar-ne les condicions i si podeu anar a buscar-la a algun dels molts punts que intentarem posar a la vostra disposició per tal d’estalviar-nos tots els enviaments. Si no us és possible recollir-la, també en podrem parlar i fer l’enviament! :)
Només ens queda dir, de nou: MOLTES GRÀCIES per aquesta allau de solidaritat, d’empenta, d’il·lusió, d’amor i de determinació! Amb victòries com aquesta només fem que demostrar, una vegada més, que l’autogestió i el poder popular desborden els marcs i els models institucionals excloents i per a unes poques persones.
Entre totes, tot, i aquesta vegada ho hem tornat a demostrar!
LLUITAR, CREAR, PODER POPULAR!
#REFEMCANVIES
#89760GRÀCIES
Des de Solidaridad Obrera ens alegrem enormement de la fita aconseguida! L'autogestió és una realitat ! :)

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina