Agenda de actos del sindicato para esta semana....difusión plis


Hola companys i companyes:

   Us convidem a participar dels actes de CNT Cornella i Comarca per aquesta setmana.
-Dema 30 d'Abril farem una xerrada informativa a Molins a carrec del company advocat Miguel lucena i altres sobre l'actualitat de l'anarcosindicalisme i la seva posada en practica. Hi posarem una paradeta de material.
-L'1 de Maig asistirem als actes unitaris que fa la CNT-AIT al parc de les Tres Ximeneias al Paral.lel de Barcelona a partir de les 10h. N'hi haura exposicions, tallers per la canalla, paradetes amb molt de material, actuacions musicals i de poesia, dinar popular, miting i la manifestacio corresponent. A la tarda participarem de la manifestacio anticapitalista que sortira de la plaça dels Paissos Catalans a les 18h.
- El Divendres 3 de Maig i despres de l'assemblea (cap a les 20'30h) companys de la CNT Francesa ens faran una xerrada sobre el conflicte que tenen amb la multinacional de crispetes (popitas) NATAÏS i com porten alla les seves lluites. Tambe tindrem pintxos per sopar, actuacions musicals i molt bona companyia.

   No cal dir que ens agradaria que tots i totes participessiu dels actes que tenim i que ens recolzessim mutuament, ara i sempre: organitzacio i anarcosindicalisme.


SINDICAT D'OFICIS VARIS DE CORNELLÀ DE LL. I COMARCA
C/ Florida,nº40.Local 2A – Telèfon/Fax:93 375 58 53 
webs: cornella.cnt.es,css-cntkny.blogspot.com 
emails: cntcornella@cnt.es

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina