Jornades "Llibertat, esperança i desencís als anys 70".

Enguany des del Febrer Llibertari de Sants us proposem fer un viatge al passat amb les Jornades "Llibertat, esperança i desencís als anys 70". Volem recordar una època que ens han volgut transformar en un camp de lliris polític on tothom estava d'acord en arribar a un status quo "còmode" pel poder i mantenir-lo. Un poder que no havia canviat de mans, i els que pretenien gratar-ne ni que fos una engruna ho feien a còpia de llepar sabates i vendre el poble. Ens van mentir i ens continuen mentint. No hi estàvem d'acord en aquella època, ni ho estem ara. Es va deixar clar llavors i ho continuem reivindicant actualment.

Farem un viatge per veure les il·lusions que hi havia al cor de les persones que van viure aquella època, que els aportaven l'esperança d'una nova oportunitat, d'un canvi que faria que les coses fossin diferents i fessin arribar un món millor. Evocarem les lluites avui tant silenciades per qui continua parlant d'una  Transició "modèlica".  Recordarem l'esclat de noves formes laborals, artístiques, literàries, musicals, polítiques, sexuals... I també reviurem el desencís, perque res no ha canviat per culpa de la traïció de les anomenades esquerres al poble, i perquè part de la situació actual ve donada per aquella perversa "transacció" dels 70.

Les jornades constaran de diverses xerrades, activitats i un homenatge especial als 40 anys de l'assassinat de Salvador Puig Antich, sumant-nos a l'acte recordatori que se li farà el dia 2 de març a Can Batlló.

En aquest viatge al passat farem una Ruta en bus per la Barcelona dels Anys '70 el dia 1 de març. Per participar-hi us caldrà fer una inscripció prèvia abans del 22 de febrer a bus@llibert.at. El viatge tindrà un preu aproximat de 15€. Aquesta ruta vol ser un recorregut per un passat que sembla molt llunyà, però que potser no ho és tant.

Animeu-vos a participar d'aquest "retorn al passat"!

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina