CONCENTRACIÓ CONTRA LA REFORMA LLEI DE L'AVORTAMENT.

Salut companys i companyes,

Des de la CNT de Barcelona us convidem a participar de la concentració i manifestació posterior,que hem convocat el pròxim dijous 20 de Febrer per mostrar el nostre rebuig davant la reforma de la llei de l'avortament perpetrada pel govern de torn.

Aquesta reforma, com tots i totes sabem és més que una pèrdua més de drets.
La llei que la precedeix, amb major o menor enduriment, criminalitza i penalitza a les dones que decideixen practicar un avortament i que s’està gestant des del Ministeri de Justícia. No és casual que una qüestió de salut estigui sent reformada i liderada per Justícia, amb una connotació repressiva i punitiva en la seva legislació penal.

És una ofensiva ideològica i política contra els drets de les dones en general, i les treballadores en particular, ja que les desigualtats generades implicaran que segons la classe social de la qual es provingui, la decisió d’avortar estarà determinada per la capacitat econòmica de la dona i el seu entorn.

Les dones tenim la plena capacitat ètica per decidir sobre tots els aspectes de la nostra vida, particularment sobre aquells tan íntims com la sexualitat i la maternitat com una possibilitat.

Per tot això CNT vol mostrar el seu rebuig a la reforma de Llei 3/2010 de Salut Sexual i Interrupció Voluntària de l’Embaràs i reivindica la llibertat sexual i reproductiva de les dones i homes, així com explicitar la seva oposició a qualsevol reforma legal que suposi una restricció dels drets de les dones treballadores, que són les que tenen més problemes i limitacions a l’hora d’aconseguir ajustar la seva vida laboral i reproductiva.

Des d’aquesta perspectiva, reivindicar des del món llibertari un avortament lliure i gratuït és inqüestionable, doncs amb això estem reclamant el dret que tots i totes tenim a decidir sobre el nostre cos, a tenir el control de les nostres vides. Reclamar el dret a l’avortament és per tant fonamental en la lluita contra tot tipus de dominacions, que en aquest cas a més facilitaria poder gaudir dels nostres cossos, és aquest camí cap a una sexualitat lliure i respectuosa. D’aquesta manera, homes i dones, no sofriríem l’aberració de la imposició de la maternitat o paternitat és a dir, la imposició de la família. -

És per això que us animem a participar de l'acte que organitzarem el pròxim dia 20 davant la Catedral de Barcelona emmarcat dins de la campanya que hem engegat denominada #ForaFeixistesDeLesNostresVides.



            Contra el Nacional-Catolicisme.
               Ni supòsits, ni plaços.
              Avortament lliure i gratuït.

             #ForaFeixistesDeLesNostresVides.

Què?: Concentració rebuig a la Reforma LLei de l'Avortament
      #ForaFeixistesDelesNostresVides

Quan?: Dijous 20 de Febrer a les 19 hores

On?: Davant la Catedral de Barcelona.

Si us plau, feu-ne difusió.

Us esperem!


Salut i lluita,


Secretaría d´Acció Sindical CNT-AIT Barcelona.

-------------------------------------------------
Confederació Nacional del Treball - AIT
Federació Local de Sindicats de Barcelona
Pl. Duc de Medinaceli, 6, Entr. 1ª
08002 BARCELONA. ( Drassanes, L-3)
Tel/Fax: 933 170 547 - http://cntbarcelona.org.

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina