Fòrum excursionisme llibertari.

Bon dia a tots,
Des de Unió de Grups Excursionistes Llibertaris (UGEL) hem creat un fòrum perquè sigui punt de trobada per tots els amants de la muntanya (senderistes, alpinistes, escaladors, barranquistes, trail runners, etc.) que simpatitzin amb els ideals llibertaris.
En aquest fòrum hi ha seccions de debat de temes relacionats amb la muntanya, seccions on anunciar futures activitats, explicar com han anat les darreres, etc.
També hi trobareu un mercat de segona mà/intercanvi de material, un lloc per consultar als companys l'estat de les muntanyes que volem visitar, dubtes tècnics, etc.
Evidentment, es poden afegir les seccions que els usuaris creguem convenients.
La idea de crear aquest fòrum va venir a rel de la desaparició de l'antic fòrum de la FEEC, on hi havia debats bastant animats (com el de les creus i objectes als cims, que ja hem recuperat en forma d'enquesta) i un mercat de segona mà.
Us convidem a registrar-vos com a usuaris (es fa en 1 minut i no cal donar cap dada; només un correu i un nom d'usuari) i feu ús d'aquesta eina que creiem pot ser de gran interès per establir i agilitzar vincles entre nosaltres i amb altres aficionats a la muntanya.
l'adreça del fòrum és: http://ugel.mforos.com
Salut!

 CND UGEL

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina