Ginos assetja el delegat de la secció sindical de la CNT



E-mailImprimirPDF
Amb l’ assetjament continuat als membres de la secció sindical de la CNT a Ginos aquesta empresa demostra que no li agrada gens que els treballadors i treballadores coneguin els drets que els hi corresponen al seu lloc de feina, i molt menys que s’ organitzin per exigir allò que els hi correspòn.
Ginos porta setmanes assetjant el delegat de la secció sindical de la CNT imposant-li sancions de tota mena amb la finalitat d’ aconseguir les necesàries per justificar un acomiadament.
Des d’ aquest sindicat s’ ha tractat de parlar amb el gerent del centre de treball del delegat sindical, però, un cop més, Ginos ha desestimat aquesta vía i s’ ha negat a tractar amb la CNT. S’ estima més l’ atac directe als treballadors organitzats, i més en tractar-se d’ un delegat sindical actiu i referent per a molts i moltes treballadors i treballadores a l’ empresa. Sens dubte, un problema per a Ginos, donada la predisposició d’ aquesta empresa a passar per sobre els drets dels treballadors i treballadores.
L’ estratègia de la pluja de sancions no és nova a Ginos. Ja la va aplicar amb un altre treballador, també de la secció sindical, i en aquell cas el jutge va desestimar-les.
-Premsa CNT-AIT Barcelona-

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina