15F: QUE L'ATUR NO T'ATURI I MANIFESTACIÓ PER LA READMISSIÓ A IMESAPI



E-mailImprimirPDF
Des de CNT Granollers i comarca us volem convidar a participar i sumar-vos a la manifestació del proper divendres 15 de febrer a les 18:00 hores davant el Pavelló Olímpic (Av. Francesc Macià cantonada amb C. Emili Botey), en el marc de la campanya confederal que la CNT ha convocat arreu de l'Estat contra l'atur i pel repartiment del treball i la riquesa.

Des de CNT, sindicat anarcosindicalista, es considera prioritari per lluitar contra l'atur implantar la jornada de 30 horessetmanals sense reducció de salari, la derogació de les darreres reformes laboralsavançar l'edat de jubilació als 55 anys, i la defensa ferma dels llocs de treball en aquest context d'acomiadaments massius d'empreses amb beneficis.

En definitiva, seguim en contra de que la classe treballadora pagui la seva crisi. Tot el contrari: apostem per un repartiment del treball i la riquesa, i per un sindicalisme al marge d'alliberats sindicals, subvencions de tota mena i contra el sistema d'el·leccions sindicals. En definitiva, per un sindicalisme assembleari basat en l'acció directa, la solidaritat i el suport mutu.

En aquest context, tenim el cas recent a la nostra ciutat on els treballadors del servei de manteniment d'enllumenat públic de Granollers i Les Franqueses han portat a terme una vaga de 36 dies contra un ERO temporal, i pel futur dels llocs de treball en el servei municipal. Els treballadors de IMESAPI, empresa del grup ACS concessionària del servei, han hagut de lluitar per aconseguir un bon acord que significava una reducció significativa de l'aplicació de l'ERO temporal; però finalment la direcció estatal de IMESAPI ha trencat el pacte signat i ha acomiadat com a represàlia a quatre treballadors, entre els que es troba el delegat sindical de la secció sindical de CNT a l'empresa.

Per tot plegat el nostre sindicat us vol implicar i convidar a la manifestació de divendres que acabarà a la Pl. Maluquer i Salvador en un míting contra l'atur i per la readmissió a IMESAPI.

Per a més informació de la campanya: http://www.cnt.es/que-el-paro-no-te-pare
-- Sindicat d'Oficis Varis de la CNT-AIT de Granollers Carrer Emili Botey, 14 CP 08402
Telèfon 931818313
granollers@cnt.es http://granollers.cnt.es
 

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina