Ir al contenido principal

COMUNICAT EN RESPOSTA A L’ESCORCOLL DEL 28O


Aquest matí a les 7:00h els Mossos d’Esquadra, ordenats per l’Audiència Nacional, han tornat a atacar el moviment llibertari escorcollant l’Ateneu Llibertari de Sants i diferents cases particulars arreu de Barcelona i també a Manresa.
Un altre cop el mossos d’esquadra han invaït el barri, impedint al veïnat caminar tranquil·lament pels carrers. Des de bon matí deu furgones de la Brigada Móbil han ocupat el carrer Maria Victòria per tal d’efectuar un escorcoll a l’Ateneu Llibertari de Sants; alhora un company ha estat detingut i els mossos han registrat la seva casa i han carregat contra les persones que es solidaritzaven amb el company.
Cap a les dotze els mossos abandonaven el barri deixant enrere un ateneu destrossat. Han trencat de la porta de l’entrada, els llibres tirats per terra, les prestatgeria de la biblioteca trencades, el arxiu històrics de diaris i revistes també pel terra, parets trencades… En definitiva tot cap per avall. A més a més, h an requisant material tant perillós com llibres, esprais i banderes.
Ens acusen de terrorisme. Si terrorisme vol dir ser un espai obert a tot el barri, on setmanalment organitzem activitats i tallers com de llengua de signes o jocs de rol i taula, som terrorisme. Si terrorisme és oferir un espai per a que dirferents col·lectius ens poguem organitzar, som terrorisme. Si terrorisme és donar suport a als que pateixen problemes d’habitatge, som terrorisme. Si terrorisme és oferir una biblioteca i fer cine-fòrums, som terrorisme. I si terrorisme és crear espais feministes que pretenen l’alliberament del domini partiarcal, efectivament, també som terrorisme.
Amb això, fem una crida a la solidaritat i al recolzament, perqué….
…portem un món als nostres cors
Ateneu Llibertari de Sants
cartel1cors

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina