29-MARÇ VAGA GENERAL


29 de març tot ha de tancar!! tot ha de parar!!
Com ja sabràs hi ha convocada una vaga general pel proper 29 de març si et diem això és perquè potser encara estàs dubtant si aquell dia anar a treballar.
No confiem en els sindicats pactistes perqué ens han venut tantes vegades com han pogut a canvi de càrrecs, subvencions i poder; perquè amb les seves mentides conformen una peça indispensable per a neutralitzar el cabreig de les retallades, els ERO´s, els acomiadaments, la misèria… i garantir la pau social dels rics; perquè en definitiva són una institució/empresa més que possibilita el funcionament del mercat laboral capitalista, juntament amb la patronal i els polítics, mentre dia a dia i gràcies a tots ells, empitjoren les nostres condicions de vida. Per tot això, no volem fer-li el joc als sindicats pactistes, no volem que ens instrumentalitzin un cp més en la SEVA VAGA. Però sí que tenim infinits motius per sortir al carrer a la NOSTRA VAGA contra la reforma laboral, contra les retallades, contra els sindicats majoritaris i les seves mentides, contra les empreses, els polítics, els bancs, la policia i contra tots els abusos perpetrats per l´estat capitalista i patriarcal.
un cop més es desperta una oportunitat per mostrar el nostre cabreig, per cridar que no volem aguantar més, perquè s´assabentin que no tenim res a perdre perquè ja no ens queda quasi res, nmés la lluita i les fortes ganes de guanyar, i aixo mai ens ho prendan!!! I per això us proposem juntar-nos, perquè creiem important donar resposta ferma i enfortir la resistencia contra qui ens ven i ens explota! I perquè creiem en l´autoorganització de les lluites des dels barris, la feina, la cua de l´atur, la universitat, l´escala de casa, el pati de l´escola o els passadissos de l´institut…
SENSE NEGOCIANTS, NI REPRESENTANTS, NI MENTIDERS, NI EXPLOTADORS!!

CONVOCATÒRIES PEL DIA 29 DE MARÇ DE 2012

A Cornellà de llobregat:
7:30h Plaça Catalunya. Piquet itinerant.
12h Plaça Catalunya. Piquet itinerant.

A Barcelona;
12:30h Plaça catalunya
16:30h Jardinets de Gràcia

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina