Dia X – #RiseUp4Rojava


Des del CRI, el Comitè de Resistència Internacionalista, que de la mà de Plataforma Azadí treballem per donar a resposta a la situació d’invasió imminent de Rojava.
La revolució del poble kurd ha estat i és exemple. Exemple de lluita per l’alliberament de la dona com a única possibilitat d’alliberar-nos com a humanitat. Exemple de lluita per la terra com a única garantia de sobreviure i viure dignament. Exemple d’empoderament popular per garantir l’autogestió i la democràcia de les classes populars. Exemple d’internacionalisme, perquè és una revolució que treballa per a alliberar-nos a totes.
A dia d’avui aquest projecte, el Confederalisme Democràtic, està en perill. L’amenaça un estat turc, amb el suport de les potències internacionals, que entén aquesta revolució com un perill que atempta contra els interessos del seu sistema capitalista i patriarcal. En pocs dies es podria produir una invasió que acabés amb tot allò que les kurdes han construït i lluitat. És per això que nosaltres, revolucionàries que treballem en altres indrets del món, no podem fallar. Perquè defensar Rojava és defensar la possibilitat de crear altres mons. Defensar Rojava és defensar-nos a totes, i hem d’estar a l’alçada.
Com a col·lectius i organitzacions que treballeu per cagirar el sistema us proposem participar de la campanya #Riseup4Rojava que s’ha llençat des del moviment kurd.
Com?
  • Feu-ne difusió a les xarxes:
o Us adjuntem aquest PAD ( https://pad.riseup.net/p/riseup4rojavacat )perquè tingueu idees de què podríeu penjar a les xarxes socials.
o Pengeu a les fotos una fotografia del vostre col·lectiu o a títol individual amb un full amb el hashtag: #Riseup4Rojava
  • Feu-ne difusió als carrers:
o Agitació a parets i terres.
o Repartiment d’octavetes (us les adjuntem al mail)
o Encartellades amb les imatges de la campanya (adjuntades també en aquest mail)
  • Participeu de les accions el dia que Turquia comenci la invasió #DiaX
o Ens trobarem a les 19h a Jardinets de Gràcia per fer una concentració en rebuig a la guerra.
Les kurdes diuen sovint que l’internacionalisme no és només la solidaritat amb la lluita d’altres pobles. L’internacionalisme és reconèixer en la lluita de les altres la teva pròpia lluita, i construir en la teva lluita l’alliberament de les altres.
La revolució de Rojava és també nostra, sortim a defensar-la!
Ens trobem als carrers,
Jin, jiyan, azadî!
etiquetar amb , , ,

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina