Per la integració i la participació ciutadana de les persones discapacitades


Per la integració i la participació ciutadana de les persones discapacitades
La Fundació Marpí va fer dimecres dia 18 de febrer a les 12 del migdia una concentració en defensa del drets de les persones amb discapacitat que ha aplegat unes 150 persones.
S'ha llegit un manifest per part de tres membres d’aquesta Fundació en defensa de la formació, el treball, l'habitatge, la salut, la cultura i el lleure de es persones amb discapacitat. Marpi dóna servei a persones discapacitades : 41 en el Centre Ocupacional , 27 a Llars Residències i 57 treballadors contractats en el Centre Especial de Treball . També cal afegir els 29 treballadors i treballadores , oficials i tècnics que treballen en els diferents centres.
Aquestes persones es podrien quedar sense lloc de treball, d’ocupació terapèutica o vivenda si no es fan efectives les quantitats pendents del Departament de Benestar de la Generalitat de Catalunya , que a data de 10 de febrer de 2015 sumen136.231,23 €, dels quals 38.326,13 € són del 2013. Si no hi ha aquesta aportació Marpi no pot donar els serveis acordats amb l’administració, ja que és el principal client, que aporta el 70% dels ingressos, sense els quals l’entitat no és viable.
Fa falta el pagament del deute pendent en un termini raonable i conegut per tal de planificar els recursos i poder tirar endavant.
S’estan fent els passos per aconseguir redreçar la situació. Per fer-ho és molt important donar a conèixer la problemàtica que afecta a la part més feble de la societat, les persones discapacitades, i també tenir el suport de socis, familiars, col·laboradors, amics, entitats. Quim Burjons, ha volgut fer un agraïment, en nom de Marpí, a totes les persones, i igualment a mes de una vintena d’entitats, del, organitzacions, i sindicats de Pineda de Mar que han donat suport a l’acte, entre les quals hi era també el sindicat de la CNT.
Els treballadors,els usuaris,els familiars i els socis, fam una crida a la solidaritat per mantenir els centres i serveis de la Fundació Marpí en funcionament que tal com diu el seu manifest son patrimoni de tota la ciutadania.


Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina