Ir al contenido principal

LA CNT DE SABADELL EXIGEIX L’ARXIVAMENT TOTAL DEL CAS DELS “TÍTERES DESDE ABAJO”.


La CNT de Sabadell exigeix l’arxivament total del cas dels “Títeres desde Abajo”.
El sindicat alerta que tot i que l’acusació d’apologia del terrorisme ha estat retirada de forma parcial, la fiscalia manté la imputació d’incitació a l’odi.
Una setmana després de la visita dels titiriteros a Sabadell, el Sindicat CNT comença una campanya informativa i de conscienciació per tal d’aconseguir la retirada de l’acusació d’incitació a l’odi que encara recau sobre els integrants de la companyia de titellaires.

EL PASSAT 9 DE JULIOL ES VAN RECAPTAR PROP DE 500 € EN SOLIDARITAT AMB ELS CONFLICTES DE PANDORA I DELS TITIRITEROS.

Aquesta acusació es basa en uns personatges inventats a l’obra de “La Bruja i Don Cristobal” on Don Cristobal és un ésser maligne i àvar que adopta diferents formes i la Bruixa és una dona que defensa la seva llibertat davant dels abusos de Don Cristobal.
El Sindicat sosté que, tot i que s’arxivi totalment la causa, la llibertat d’expressió ja ha estat vulnerada al detenir al carrer, tancar a la presó i imputar a dos titellaires per representar una funció de teatre.
La CNT va celebrar una jornada solidària el passat 9 de juliol, on es van recaptar prop de 500 € en solidaritat amb els conflictes de Pandora i dels Titiriteros.
El Sindicat també fa una crida a la ciutadania a donar el seu suport a aquest cas i d’altres en els quals, els abusos per part del poder tenen com a única finalitat atemorir o estigmatitzar moviments socials que no combreguen amb allò establert.

Entradas populares de este blog

[Valencia] Crónica y fotos de la concentración en apoyo a los mineros

[STSI-Madrid] Despidos encubiertos en IECISA

[Entrevista] Martín Mozé, hijo de desaparecido en la dictadura argentina